Оголошення про передачу майна в оренду на аукціоні

Орендодавець:  Відділ комунального майна та з питань захисту прав споживачів

Балансоутримувач: Рахівська районна рада м.Рахів, вул.Миру, 1.

Об’єкт оренди:  нежитлове приміщення розташоване на другому поверсі громадської будівлі, загальною площею    10,9 м2.

Місцезнаходження об’єкта:  вул. Миру, 30, м.Рахів, Рахівського району, Закарпатської  області.

Умови оренди майна:

  •   стартова орендна плата – 481,29 грн.
  •   строк оренди – 5 років;
  •   орендар відшкодовує витрати, пов’язані з підготовкою об’єкту для передачі в орендне користування (виготовлення експертної оцінки з рецензією на орендоване комунальне майно та інше).

–   орендар має право за письмовою згодою балансоутримувача майна за рахунок власних коштів здійснювати в разі необхідності поточний та/або капітальний ремонт орендованого майна відповідно до положень передбачених Порядком передачі в оренду державного та комунального майна затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 3 червня 2020 р. № 483.

Об’єкт оренди використовується переможцем аукціону відповідно до його цільового призначення, для надання стоматологічних послуг.

Орендарями можуть бути фізичні та юридичні особи, у тому числі фізичні та юридичні особи іноземних держав, міжнародні організації та особи без громадянства, окрім :

фізичних та юридичних осіб, стосовно яких застосовано спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи (санкції) відповідно до Закону України “Про санкції”, а також пов’язані з ними особи;

юридичні особи, інформація про бенефіціарних власників яких не розкрита в порушення вимог Закону України “Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань”;

фізичні та юридичні особи, зареєстровані в державах, включених FATF до списку держав, що не співпрацюють у сфері протидії відмиванню доходів, одержаних злочинним шляхом, а також юридичні особи, 50 і більше відсотків статутного капіталу яких належать прямо або опосередковано таким особам;

фізичні та юридичні особи, які перебувають у процедурах банкрутства (неплатоспроможності) або у процесі припинення;

працівники орендодавця – щодо майна, яке надається в оренду такими орендодавцями;

працівники уповноважених органів управління та балансоутримувачів – щодо майна, оренда якого погоджується такими уповноваженими органами управління або яке знаходиться на балансі таких балансоутримувачів.

Орендар, за згодою орендодавця може укласти договір суборенди щодо об’єкта оренди лише із особою, яка відповідає вимогам ст..4 ЗУ «Про оренду державного та комунального майна».

Бажаючим отримати в орендне користування наведений об’єкт за визначеним умовами оренди,  необхідно звертатися із заявою на оренду майна та участь в аукціоні (в довільній формі) до Відділу комунального майна та з питань захисту прав споживачів протягом 10 робочих днів, з моменту розміщення цього оголошення, за адресою: м.Рахів  вул. Миру,1 (ІV-й поверх 53-й кабінет)

Ознайомитися з об’єктом можна за місцем його розташування.

До заяви додається:

1) для потенційних орендарів – фізичних осіб – громадян України – копія паспорта громадянина України;

2) для потенційних орендарів – іноземних громадян та осіб без громадянства – копія документа, що посвідчує особу;

3) для потенційних орендарів – юридичних осіб:

витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань України – для юридичних осіб – резидентів;

документ про реєстрацію у державі її місцезнаходження (витяг із торговельного, банківського або судового реєстру тощо), засвідчений згідно із законодавством держави його видачі, перекладений українською мовою, – для юридичних осіб – нерезидентів;

інформація про кінцевого бенефіціарного власника. Якщо особа не має кінцевого бенефіціарного власника, зазначається інформація про відсутність кінцевого бенефіціарного власника і причина його відсутності.

Аукціон на право оренди нежитлового приміщення (кабінету) розташованого на другому поверсі громадської будівлі буде проведено в приміщенні Рахівської районної ради, за адресою: м.Рахів, вул..Миру,1 53-й кабінет на 10 год.00хв. 02 вересня 2020 року .

Вам також має сподобатись...